keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_left

Betrouwbare kwaliteit

Eerlijk vlees

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de twee meest belangrijke pijlers van ons bedrijf. Wij  werken uitsluitend samen met een select gezelschap veehouders en handelaren uit de directe omgeving van onze vestigingsplaats Druten: het Land van Maas en Waal; het Rijk van Nijmegen en De Betuwe. Specialisten met een passie  voor hun vak en een groot hart voor dierenwelzijn. En dat proeft u uiteindelijk terug in de kwaliteit van het vlees. 

De samenwerking is gebaseerd op basis van wederzijds vertrouwen. Er is altijd een goed overleg en wij houden scherp in de gaten wanneer de dieren slachtrijp zijn. De intensieve samenwerking resulteert in een exclusief stukje vlees: vol van smaak, een goede textuur en van een excellente kwaliteit.

Kwaliteit van leven, kwaliteit van vlees 

De dagelijkse voeding van de varkens en runderen bestaat uit een uitgebalanceerd menu, samengesteld in nauw overleg tussen de voedingsleverancier en de veehouders. In de voeding zijn geen dierlijke vetten verwerkt. Alle inspanningen zijn gericht op het welzijn van de dieren: de stallen zijn ruim, van stro voorzien en hebben ramen voor een natuurlijk dag-nachtritme. Ook krijgen de dieren volop bewegingsruimte. De biggen blijven bovendien lang bij hun moeder. Eenmaal bij ons bedrijf aangekomen, gaan de dieren een nacht op stal om tot rust te komen en de stress te reduceren.

Het resultaat: de best mogelijke kwaliteit van het vlees. En dat proeft u.


contact-home

Heeft u vragen?
Neem dan contact op!


We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Bezoekadres:

Industrieweg 4 , 6651 KR Druten