keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_left

Bestelling op maat

Bewerken & Verpakken

  • Uitbenen
    Onze deskundige medewerkers halen alle botten en gewrichten zorgvuldig uit het vlees.
  • Afvliezen
    Zeer nauwkeurig ontdoen we ons rund, - en varkensvlees daarna van zenen en vliezen.
  • Portioneren
    Wij portioneren naar uw wensen, zodat u geleverd krijgt waar u behoefte aan heeft. 
  • Vacuüm verpakken
    Al ons vlees wordt vacuüm verpakt. Dit verlengt de houdbaarheid en de versheid van onze producten.
  • Etiketteren
    Al ons varkens, - en rundvlees wordt voorzien van etiketten met daarop onder andere informatie over de herkomst van het vlees en het gewicht. Ook de naam van de verkopende partij kunnen we opnemen.

contact-home

Heeft u vragen?
Neem dan contact op!


We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Bezoekadres:

Industrieweg 4 , 6651 KR Druten